fbpx

Försäkringsärenden

Ärrfotografering och skadefotografering
Foto av ärrbildning / bilder av skada

Den som har råkat ut för skada eller olyckshändelse får ibland en bestående ärrbildning. Beroende på var ärret sitter och hur vanprydande detta ärr bedöms vara betalar försäkringsbolagen ut ersättning om ens försäkring täcker sådana skador.
Du får som regel ett brev med instruktioner angående fotografering av ditt försäkringsärende en tid efter skadan. Då har skadan oftast läkt så pass väl att eventuell kvarvarande ärrbildning kan förväntas bestå. Det är detta som bedöms och då behöver du tydliga bilder, tagna på rätt sätt, för att en riktig bedömning ska kunna göras. Sådan fotografering betalar normalt försäkringbolaget för, men du ska prata med dem innan du kontaktar oss. Säg till om du behöver utförligt kvitto med ditt skade-/ärendenummer för ditt försäkringsbolag
Bilderna av dina ärr ska uppfylla vissa krav och ibland vill försäkringsbolaget att vi ska sänder in bilderna direkt till dem tillsammans med faktura.
Fotografering kan ske när någon av våra professionella fotografer är på en plats nära dig eller på vårt kontor i Västerås eller Göteborg.

  • ·         Fotografering i våra mobila studios – vanliga ärr där du inte behöver byta om – ca 5-10 minuter.
  • ·         Tidsbokning i Västerås eller Göteborg för övriga typer av ärr där ombyte krävs – ca 20 minuter.
  • ·         Fotografering av skada, del av kropp och dig, upp till 5-10 högupplösta bilder – pris 799-999kr.
  • ·         Bilder levereras digitalt till dig och/eller försäkringsbolaget några dagar efter foto.

Kontakta oss för bokning: 021-418900kundcenter@studioexpress.se